Palvelut yrityksille ja yhdistyksille

 

Palvelut yrityksille ja yhdistyksille

 

Tutustu toimeksiantolistaukseen tästä.

Tapahtumat, tempaukset, messut. Autan järjestelyissä. Suunnittelen ja toteutan toiveidesi mukaisesti tulevat tapahtumat. Seudulla järjestettävät messut ja markkinat, autan toimien lisäapukäsiparina järjestelyissä ja toteutuksessa, olen tarvittaessa paikalla messuilla.

Teemapäivät. Haluat tehdä jonkun oman tempauksen yrityksessäsi, mutta aika ei riitä tai idea mietityttää tai ideoinnille ei ole aikaa. Tässä kohtaa hyppään kuvioihin tuoden ideoita ja auttaen toteutuksessa.

Yhteistyö. Tulevat tapahtumat ja tempaukset saattavat tarvita yhteistyökuvioita. Yhteistyökuviot muiden yritysten ja yhdistysten kanssa rakentuu toiveidesi mukaisesti avullani.

Markkinointi ja viestintä. Suunnitelmat, näkökulmat ja vinkit someen ja muihin medioihin. Facebook sivuston ylläpitäminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Some-paketti: sivuston ylläpito ja sisällöntuotto.

Kotisivut, webhotelli, verkkotunnukset. Autan etsimään juuri sinulle sopivan webhotellin ja kotisivujen tekijän.

Työilmapiiri. Yrityksen työilmapiirin selvittäjä. Esimerkkin jutututan työntekijät yksitellen luottamuksellisesti ja teen yhteenvedon, mikä loppupalaverissa työnantajan kanssa käydään läpi. Tarkoituksena selvittää, onko kaikki kunnossa työntekijöiden mielessä, onko kehitysideoita tai muuta mielessä. Täysin luottamuksellisesti ja nimettömästi eteenpäin vietävä palaute voi kirvoittaa sanomaan ne asiat, mitkä muuten voisivat jäädä kaivamaan ja saada työpanoksen hitaasti laskemaan. Tarkoitus nostaa postitiivista yhteishenkeä samalla kun puretaan ajatuksia. Lisäksi keskustelutuokio välittää työntekijälle kuvan, että työnantaja on kiinnostunut työoloista ja työntekijöistään. Selvityksen voi toteuttaa juuri niin kuin työnantaja sen haluaa toteutettavan.
Tutustu pakettietuihin!

Hinnasto

- Tuntiveloitus 24 € / h

- Aloituspalaveri 30 €
1-2 h, toimeksiantosopimuksen tekeminen

- Loppupalaveri 30 €
1 h, yhteenveto ja palaute, sisältyy kuukausiapuun

- Kilometrikorvaus 0,20 € / km
- Kilometrikorvaus yli 20 km 0,80 € / km

Hintoihin lisätään ALV 24 %

Huom! Voit palkata tunniksi tai pariksi, silloin kun apua tarvitset.
Lyhyt projekti ei välttämättä tarvitse aloituspalaveria.

 

Kaikki isommat toimeksiannot alkavat aloituspalaverilla. Aloituspalaverin tarkoitus on käydä yhdessä läpi mitä kaikkea tulen tekemään ja missä kaikessa tarvitset apua. Aloituspalaverissa allekirjoitamme toimeksiantosopimuksen ja teemme toimintasuunnitelman. Tulemme olemaan tiiviisti yhteydessä -toimeksiannon luonteesta riippuen. Olen käytettävissä puhelimitse ja sähköpostitse koko toimeksiannon ajan. Laita sähköpostia, soita, laita viestiä ja kerro mikä mieltä askarruttaa. Saadaan jo tällä tavoin pohjaa aloituspalaverille ja voin luonnostella tulevaa toimenkuvaa. Toimialani on laaja -sitä mitä tarvitset. Silloin kun tarvitset. Siitä syystä on erityisen tärkeää, että otat yhteyttä, epäröimättä, ja pääsemme sopimaan toimeksiannosta ja varaamaan aloituspalaverille ajan.

Yrittäjän jaksaminen kaiken keskellä on kaiken a ja o. Ennen kaikkea, istutaan alas ja hengähdetään hetki. Olen sinua varten. Tulen sinne minne tarvitaan, silloin kun tarvitaan. Jesh! Tästä se lähtee!  Ollaan yhteydessä!

Teenne -Elina Temonen