Palvelut

Tutustu tekemiini töihin tästä. Sivun lopussa on voimassaoleva hinnasto.

Olen käytettävissäsi niin lyhyisiin kuin pidempiaikaisiin projekteihin. Autan sinua, teen puolestasi. Ideoin ja keksin keinot.
Sisällön tuottaminen materiaaleihin, tapahtuman suunnittelu ja toteutus, messuapu, näkyvyyden tarkastelija / nostaja, linkki yrityksien välillä, yhteistyöntekijä, puolestatekijä, etsin juuri sinulle parhaimmat ratkaisut käsillä olevaan tilanteeseen, kuuntelen, kommentoin, annan näkemyksen ulkopuolelta. Tutustu pakettietuihin ja sparrauksiin!

Ota rohkeasti yhteyttä, laita viestiä, sähköpostia, soita, sillä keinoin, kun se on itsellesi kätevintä ja silloin kun itsellesi sopii. Vaihdetaan ajatuksia ja saadaan muodostettua kuva, miten voisin auttaa sinua. Varaamme aloituspalaverille ajan.

Niin oma jaksaminen kuin yritystoiminnan ylläpitäminen vaatii aikaa ja tekijöitä. Joskus vain tulee hetki, jolloin oma jaksaminen on kovilla ja kädet eivät vain riitä. Siinä kohtaa astun minä kuvaan.
Olen täällä, sinua varten!

Autan mm. seuraavanlaisissa töissä:

Tapahtumat, tempaukset, messut. Autan järjestelyissä. Suunnittelen ja toteutan toiveidesi mukaisesti tulevat tapahtumat. Seudulla järjestettävät messut ja markkinat, autan toimien lisäapukäsiparina järjestelyissä ja toteutuksessa, olen tarvittaessa paikalla messuilla.

Teemapäivät. Haluat tehdä jonkun oman tempauksen yrityksessäsi, mutta aika ei riitä tai idea mietityttää tai ideoinnille ei ole aikaa. Tässä kohtaa hyppään kuvioihin tuoden ideoita ja auttaen toteutuksessa.

Yhteistyö. Tulevat tapahtumat ja tempaukset saattavat tarvita yhteistyökuvioita. Yhteistyökuviot muiden yritysten ja yhdistysten kanssa rakentuu toiveidesi mukaisesti avullani.

Virtuaaliassistentti. Onko sinulla toimia, mitä et itse ehdi tehdä? Teen juoksevat asiat puolestasi.

Markkinointi ja viestintä. Suunnitelmat, näkökulmat ja vinkit someen ja muihin medioihin. Facebook sivuston ylläpitäminen ja sisällöntuottaminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tutustu some-pakettiin.

Kotisivut, webhotelli, verkkotunnukset. Autan etsimään juuri sinulle sopivan webhotellin ja kotisivujen tekijän. Teen myös itse kotisivuja, mutta olen aloittelija, joten sanoisin, että peruskotisivut -pyydä tarjous.

Workshopit, sparraukset. Loin Asennetta Yrittämiseen workshopit tukemaan sinua. Koulutusta, tsemppiä ja verkostoitumista yrittäjien kanssa. Sparraukset onnistuvat joko henkilökohtaisesti tai pienryhmässä. Asioiden käsittely yhdessä on helpompaa.

Työilmapiirin selvitys ja Asennetta Työntekoon luento tai workshop. Yrityksen työilmapiirin selvittäjä. Esimerkkinä jututan työntekijät yksitellen ja teen yhteenvedon, mikä loppupalaverissa työnantajan kanssa käydään läpi. Täysin luottamuksellisesti ja nimettömästi eteenpäin vietävä palaute voi kirvoittaa sanomaan ne asiat, mitkä muuten voisivat jäädä kaivamaan ja saada työpanoksen hitaasti laskemaan. Tarkoitus nostaa postitiivista yhteishenkeä samalla kun puretaan ajatuksia. Lisäksi keskustelutuokio välittää työntekijälle kuvan, että työnantaja on kiinnostunut työoloista ja työntekijöistään. Selvityksen voi toteuttaa juuri niin kuin työnantaja sen haluaa toteutettavan. Asennetta Työntekoon -luento tai workshop, jossa vahvistetaan ryhmähenkeä ja motivaatiota. Suosittelen workshop-tyylistä yhdessä tekemistä ja avointa keskustelua.
Tutustu pakettietuihin!

Hinnasto

- Tuntiveloitus 24 € / h (minimiveloitus)

- Aloituspalaveri 1 h 30 € (erikseen varattuna)
toimeksiantosopimuksen tekeminen, aloituspalaveri sisältyy kuukausiapupaketteihin

- Loppupalaveri 1 h 30 € (erikseen varattuna)
yhteenveto ja palaute, loppupalaveri sisältyy osaan kuukausiapupaketeista.

- Kilometrikorvaus 0,20 € / km
- Kilometrikorvaus yli 20 km 0,80 € / km

Hintoihin lisätään ALV 24 %

Huom! Voit palkata tunniksi tai pariksi, silloin kun apua tarvitset.
Lyhyt projekti ei välttämättä tarvitse aloituspalaveria.

 

Kaikki isommat toimeksiannot alkavat aloituspalaverilla, ks. kuukausiapu. Aloituspalaverin tarkoitus on käydä yhdessä läpi mitä kaikkea tulen tekemään ja missä kaikessa tarvitset apua. Aloituspalaverissa allekirjoitamme toimeksiantosopimuksen ja teemme toimintasuunnitelman. Tulemme olemaan tiiviisti yhteydessä -toimeksiannon luonteesta riippuen. Olen käytettävissä puhelimitse ja sähköpostitse koko toimeksiannon ajan. Laita sähköpostia, soita, laita viestiä ja kerro mikä mieltä askarruttaa. Saadaan jo tällä tavoin pohjaa aloituspalaverille ja voin luonnostella tulevaa toimenkuvaa. Toimialani on laaja -sitä mitä tarvitset. Silloin kun tarvitset. Siitä syystä on erityisen tärkeää, että otat yhteyttä, epäröimättä, ja pääsemme sopimaan toimeksiannosta ja varaamaan aloituspalaverille ajan.

Yrittäjän jaksaminen kaiken keskellä on kaiken a ja o. Ennen kaikkea, istutaan alas ja hengähdetään hetki. Olen sinua varten. Tulen sinne minne tarvitaan, silloin kun tarvitaan. Jesh! Tästä se lähtee!  Ollaan yhteydessä!