Palvelut

Palvelut

Palvelut yrityksille ja yhdistyksille

Tutustu tekemiini töihin tästä.

Olen käytettävissäsi niin lyhyisiin kuin pidempiaikaisiin projekteihin. Autan sinua, teen puolestasi. Ideoin ja keksin keinot.
Sisällön tuottaminen materiaaleihin, tapahtuman suunnittelu ja toteutus, messuapu, näkyvyyden tarkastelija / nostaja, linkki yrityksien välillä, yhteistyöntekijä, puolestatekijä, etsin juuri sinulle parhaimmat ratkaisut käsillä olevaan tilanteeseen, kuuntelen, kommentoin, annan näkemyksen ulkopuolelta.

Ota rohkeasti yhteyttä, laita viestiä, sähköpostia, soita, sillä keinoin, kun se on itsellesi kätevintä ja silloin kun itsellesi sopii. Vaihdetaan ajatuksia ja saadaan muodostettua kuva, miten voisin auttaa sinua. Varaamme aloituspalaverille ajan -pienet projektit eivät välttämättä tarvitse aloituspalaveria, voimme vaihtaa ajatukset puhelimitse tai sähköpostitse. Suosittelen kuitenkin, että tapaamme kasvotusten, jotta pääsisimme kunnolla keskustelemaan asioista. Asiakaspalaute on ollut positiivista nimenomaan palaverista ja sen antamasta tsempistä ja asiakkaalle itselle asioiden kirkastumisesta.

Niin oma jaksaminen kuin yritystoiminnan ylläpitäminen vaatii aikaa ja tekijöitä. Joskus vain tulee hetki, jolloin oma jaksaminen on kovilla ja kädet eivät vain riitä. Siinä kohtaa astun minä kuvaan.
Olen täällä, sinua varten!
Ollaan yhteydessä!
Teenne -Elina Temonen