Palvelut

- some, sparraukset, koulutukset, markkinointi, peruskotisivut ja tapahtumat -

Tutustu tekemiini töihin tästä. Sivun lopussa on voimassaoleva hinnasto.

Tapahtumat, tempaukset, messut. Autan järjestelyissä. Suunnittelen ja toteutan toiveidesi mukaisesti tulevat tapahtumat. Seudulla järjestettävät messut ja markkinat, autan toimien lisäapukäsiparina järjestelyissä ja toteutuksessa, olen tarvittaessa paikalla messuilla.

Teemapäivät. Haluat tehdä jonkun oman tempauksen yrityksessäsi, mutta aika ei riitä tai idea mietityttää tai ideoinnille ei ole aikaa. Tässä kohtaa hyppään kuvioihin tuoden ideoita ja auttaen toteutuksessa.

Yhteistyö. Tulevat tapahtumat ja tempaukset saattavat tarvita yhteistyökuvioita. Yhteistyökuviot muiden yritysten ja yhdistysten kanssa rakentuu toiveidesi mukaisesti avullani.

Virtuaaliassistentti. Onko sinulla toimia, mitä et itse ehdi tehdä? Teen juoksevat asiat puolestasi.

Markkinointi ja viestintä. Suunnitelmat, näkökulmat ja vinkit someen ja muihin medioihin. Facebook sivuston ylläpitäminen ja sisällöntuottaminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tutustu some-pakettiin.

Kotisivut, webhotelli, verkkotunnukset. Autan etsimään juuri sinulle sopivan webhotellin ja kotisivujen tekijän. Teen myös itse kotisivuja, mutta olen aloittelija, joten sanoisin, että peruskotisivut -pyydä tarjous.

Workshopit, sparraukset. Loin Asennetta Yrittämiseen workshopit tukemaan sinua. Koulutusta, tsemppiä ja verkostoitumista yrittäjien kanssa. Sparraukset onnistuvat joko etänä puhelimitse, tai tykönä toimistollani Loimaan keskustassa. Asioiden käsittely yhdessä on helpompaa.

Työilmapiirin selvitys ja Asennetta Työntekoon luento tai workshop. Yrityksen työilmapiirin selvittäjä. Esimerkkinä jututan työntekijät yksitellen ja teen yhteenvedon, mikä loppupalaverissa työnantajan kanssa käydään läpi. Täysin luottamuksellisesti ja nimettömästi eteenpäin vietävä palaute voi kirvoittaa sanomaan ne asiat, mitkä muuten voisivat jäädä kaivamaan ja saada työpanoksen hitaasti laskemaan. Tarkoitus nostaa postitiivista yhteishenkeä samalla kun puretaan ajatuksia. Lisäksi keskustelutuokio välittää työntekijälle kuvan, että työnantaja on kiinnostunut työoloista ja työntekijöistään. Selvityksen voi toteuttaa juuri niin kuin työnantaja sen haluaa toteutettavan. Asennetta Työntekoon -luento tai workshop, jossa vahvistetaan ryhmähenkeä ja motivaatiota. Suosittelen workshop-tyylistä yhdessä tekemistä ja avointa keskustelua.
Tutustu pakettietuihin!

Hinnasto

- Tuntiveloitus 24 € / h (minimiveloitus)

- Aloituspalaveri 1 h 30 € (erikseen varattuna)
toimeksiantosopimuksen tekeminen, aloituspalaveri sisältyy kuukausiapupaketteihin

- Loppupalaveri 1 h 30 € (erikseen varattuna)
yhteenveto ja palaute, loppupalaveri sisältyy osaan kuukausiapupaketeista.

- Kilometrikorvaus 0,20 € / km
- Kilometrikorvaus yli 20 km 0,80 € / km

Hintoihin lisätään ALV 24 %

Huom! Voit palkata tunniksi tai pariksi, silloin kun apua tarvitset.

Palveluiden hinnoittelu uudistuu!

Nykyiset hinnat voimassa 30.9.2019 asti.
1.10.2019 alkaen tuntihinta 30 € + ALV (mm. sparraukset, pienet työt).
Isommat toimeksiannot, mm. kotisivujen teko, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, messuapu, mainoksien suunnittelu (ja mahdollinen toteutus) ja some-avun hinnoittelu tulee jatkossa muodostumaan todellisesta ajankäytöstä.

Kuukausiapu-hinnoittelu ja some-paketti poistuvat valikoimasta -jokainen toimeksianto rakennetaan yksilöllisesti, räätälöiden juuri sinun käyttöön ja tarkoitukseen sopivaksi.
Jatkossakin toimeksiantosopimuksessa mainitsemattomista lisätöistä ja Teennestä riippumattomista syistä johtuva lisäajankäyttö veloitetaan voimassa olevan tuntihinnan mukaan.
Kilometrikorvaukset neuvotellaan sijainnin ja tapahtuman keston mukaan, säilyen alle 20 km ja yli 20 km säteittäin laskutettavana.
HUOM! Syys-lokakuun vaihteessa voimassa oleviin toimeksiantosopimuksiin muutokset astuvat voimaan 1.1.2020.