Workshopien tarina

Asennetta Yrittämiseen™ WorkShopit

Tarina

Tiedäthän sen tunteen, kun päässäsi pyörii muotoaan etsivä ajatus? Minun päässäni pyöri se, että tahdon auttaa muita yrittäjiä, mutten ollut varma miten.

Aikani pähkäiltyäni, ajatus otti muodon josta syntyi Asennetta Yrittämiseen™, eli pienyrittäjille sopiva, monessa asiassa auttava workshop-sarja.

Näiden workshopien kautta voin auttaa useampaa yrittäjää kerralla. Käsiteltävät aihepiirit voivat näin olla laajempia ja ryhmässä työskentelyn hyödyt moninkertaistuvat yrittäjien vertaiskokemusten kautta.

Asennetta Yrittämiseen™ auttaa sinua tehostamaan jaksamistasi ja vahvistamaan oman yrittämisesi asennetta, sekä antaa uusia työkaluja arjen aherrukseen.

Innostajana ja innostujana ammennan sinulle Workshopeissa tietotaitoani, ilman ryppyotsaista luennointia. Saat taatusti energiaa arkeesi. Sitä positiivista asennetta ja silmäkulmaasi pientä pilkettä, joka on ehkä matkallasi päässyt sammumaan.

Ajan- ja tilanteenhallinnan, ongelmanratkaisun, näkyvyyden tehostamisen ja oman jaksamisen kohottamisen keinoin, pääsemme varmasti hyviin tuloksiin.

No miksi ihmeessä sateenvarjot?

Yrittäjät eivät lannistu pienten hankaluuksien edessä. Eli, pieni tihutus harvoin haittaa, mutta kaatosateen yllättäessä voi Asennetta Yrittämiseen™ olla se tarvittava sateenvarjo.

Ei kenenkään tarvitse yksin puurtaa, vaikka pienyrittäjä olisikin. Haetaan yhdessä asennetta yrittämiseen!

Tervetuloa mukaan!

- Elina Temonen, Teenne.

Workshopeista

Asennetta Yrittämiseen™ Workshop-sarjassa on kolme osaa ja ilmoittautua voit sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella kunkin workshopin omalta sivulta. Jokaiseen workshopiin ilmoittaudutaan erikseen.

Asennetta Yrittämiseen™ - Verkostoitumista, jaksamista ja työkaluja arkeen.

Facebookin ihmeellinen maailma - Miksi siellä kannattaa olla ja miten sinne pääsee.

Näy, Löydy! - Yrityksen näkyvyyden tehostaminen.

Parhaan hyödyn workshopeista saat, kun kirjaat etukäteen ylös mieltäsi askarruttavat asiat. Käsittelemme asiat yhdessä ja jokaisessa tilaisuudessa on varattu hyvin aikaa ryhmässä ja kahden kesken käsiteltäville asioille.

Workshopit toteutuvat, kun 10 vahvistettua ilmoittautumista on vastaanotettu. Käytäntöihin voit tutustua tästä. Workshopin osallistumismaksu on verovähennyskelpoinen yrityksesi koulutuskuluna.

Facebookissa voit myös liittyä ryhmiin, mitkä on perustettu Loimaan ja Tampereen workshopien osallistujille.

Loimaan ryhmään tästä

Tampereen ryhmään tästä