Teenne

Teenne

Teenne sai lähtösysäyksensä lokakuussa 2017. Nimeä ei ollut vaikea etsiä, sillä se koostuu omasta nimestäni ja sanoista ”teen ne”. Olen siis Elina Temonen, 35-vuotias Loimaan Kojonkulmalla asusteleva inspiroija ja innostaja. Pääpaikkani on tällä hetkellä kotitoimistoni, vaikka töitä teenkin ympäri Suomea niin etänä, kuin tykönäkin. Työn ulkopuolellakaan en lepää laakereillani, siitä pitävät huolta mieheni, 5-vuotias poikani, sekä kaksi kissaani. Hauska tutustua!
Tästä voit tutustua toimeksiantoihin, joita olen hoitanut. Toivottavasti otat yhteyttä.

Pöllömopo Oy t-paita ja lippis Teenne
Kymppitarra Teenne markkinointitarra

Yrityksen idea

Haluan olla apuna ja tukena. Varsinkin pienyrittäjä tarvitsee usein sellaista inhimillistä tahoa, joka samalla auttaa päivittäisissä toimissa ja kysyy mitä kuuluu. Olen tapahtumajärjestäjä ja projektityöläinen. Ideanikkari silloin kun omat ideat ovat loppu. Jos aikaa ei ole ja omat keinot on käytetty olen apunasi.

Toimenkuvani muuttuu tilanteen, yrityksen ja yksilön tarpeen mukaan. Minulla on energiaa, kun sinulta sitä puuttuu ja olen tehokas laittamaan rattaat pyörimään lyhyelläkin varoitusajalla.

Vahvuuksiini kuuluu viestintä, eli autan sinua kertomaan asiat siten kuin ne pitää ilmaista, jotta päästään haluttuun lopputulokseen.  Tapahtumien, tempausten, markkinoiden ja messujen järjestäjänä olen tehokas ja tarkka. Ulkopuolisella näkemyksellä autan ratkaisemaan yritysmaailman pattitilanteita. Autan sinua sosiaalisen median kanssa, kun pitää tietää mitä, minne ja miten.

Tutustu, minkälaisia toimeksiantoja tähän mennessä on ollut.