fbpx

Blogivalmentaja Tiia Konttinen

Teenne, kun ideat on loppu

Tutustuin blogivalmentaja Tiia Konttiseen joulukuussa 2018. Se oli sattumien summa. Laitoin messengerin kautta Tiialle viestiä, että haen yhteistyökumppaneita. Tiia vastasi ja kertoi ehdotuksensa minkälaista yhteistyötä olisi valmis tekemään. Aloimme vaihtaa viestejä ja kerroimme puolin ja toisin, mitä halusimme ja mitä tarvitsemme. Siitä sovimme palaveriajan ja sen puhelun jälkeen Tiia siirtyi asiakkaakseni, ja sillä tiellä edelleen olemme.

Harvinaista kyllä, tämä asiakkuus on ollut molemmille osapuolille todella hyödyllinen sopimus, sillä Tiian blogipostauksia selatessa, olen itsekin oppinut todella paljon. Olen nauranut Tiialle, että hän helpottaa työntekoani todella paljon. Hän kirjoittaa siitä, mistä minä puhun asiakkailleni. Voin aina näyttää blogista tai jakaa asiakkaalleni blogipostauksen, että "katso tuosta blogipostauksesta, saat sieltä saman kirjallisena ja sinne on tehtynä ohjeetkin, miten menetellä, jotta saavutat halutun tuloksen."

Olen käynyt näiden kuukausien ajan melkein kaikki blogipostaukset läpi. Luen, tutustun, luen ja käyn läpi. Sisältö on lähes kopioitu mieleeni ja se helpottaa sekä muiden asiakkaiden kanssa työskentelyä, kuin Tiian kanssa asioiden hoitamista. Postauksissa vilahti monta kertaa Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop, mutta en vielä silloin kiinnittänyt siihen huomiota.

Aloitimme alkuvuodesta puhumaan tästä tulevasta workshopista, ja jo silloin mietin, kuinka huippua on, että tällainen on tulossa, ja vielä ilmaiseksi pääsee osallistumaan. Itse asiassa. Täytyy myöntää, etten ollut uskoa korviani, että Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop on maksuton. Vasta, kun materiaaleja kävimme yhdessä läpi ja näin mustaa valkoisella, se iski tajuntaan, kyllä. Maksuton. Noh, tarvinneeko sitä sen enempää argumentoida, miksi workshopiin kannattaa ilmoittautua mukaan?

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop on uudistunut ja voit valita kahdesta itsellesi sopivimman vaihtoehdon: kun olet kiinnostunut kehittymään bloggaajana ja sisällöntuottajana tai kun olet kiinnostunut digi- tai paikkariippumattomasta liiketoiminnasta.

ideat loppu, Teenne auttaa

Miksi blogivalmentaja Tiia Konttinen on sinun valintasi?

Siitä yksinkertaisesta syystä, että saat niin yrittäjänä, bloggaajana kuin blogia kirjoittavana yrittäjänä todella paljon neuvoja, joita voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi, omassa blogissa. Suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan blogivalmentaja Tiia Konttisen sivuihin. Saat vinkkejä, neuvoja ja suoria ohjeita, joita noudattamalla pääset tuloksiin, ansaitsemaan rahaa.

Kaikki vinkit ja ohjeet on blogissa, käsilläsi, täysin maksutta. Sehän se, voiko mikään olla nykypäivänä maksutonta. Voiko? No voi! Sinulla on mahdollisuus ottaa askel vielä pidemmälle itsesi kehittämisessä. Saat ohjeita ja vinkkejä myös maksullisista kursseista ja e-kirjoista. Voit valita verkkokaupasta juuri itsellesi sopivimman kurssin tai e-kirjan ja saada ohjeet käsiisi ja pääset kehittämään osaamistasi.

Teenne, helppo, aika keinot ja ideat

Nykypäivän avainsana on helppous.

Se, kuinka yhdestä paikasta löydät koottuna kaikki, säästää aikaasi. Sivustolla pääset selaamaan valikoita aihealueiden mukaan tai käyttämään hakulaatikkoa, minkä jälkeen pääset selaamaan tuloksista juuri itsellesi sopivinta sisältöä. Huomioi, että vaikka blogissa puhutaan pääasiassa bloggaamisesta, että jokainen ohje ja vinkki on sovellettavissa omaan liiketoimintaasi. Helppoa!

Maksuttomaan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshopiin ilmoittautuminen on päättynyt! Mutta sinulla on nyt mahdollisuus hypätä mukaan huippuvalmennukseen vielä maanantaihin 29.4.2019 klo: 22:00 asti ilmoittautuminen auki:

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus

 

Lue myös muut postaukset:

- Facebook-arvonnat
- Yrityksen Some-viestintä
- 3 asiaa joiden hallinta säästää omaa aikaasi ja lisää tehokasta työntekoa

*Artikkeli on kirjoitettu yhteistyössä blogivalmentaja Tiia Konttisen kanssa.

 

Kuvat: Pixabay