Mitä oikein teen ja kuka minä olen?

yrittäjä Elina Temonen

 

Olen saanut paljon kyselyitä, että mitä minä oikein teen.
Täällä kotisivuillani on listana tekemiäni töitä ja osa toimeksiannoista suoraan esiteltynä. Palveluihini pääset tutustumaan tästä ja listaan osasta toimeksiannoista pääset tästä.

Se mitä teen, on kokonaisvaltaista ja montaa eri aluetta käsittelevää hommaa:

 

Olen pienyrittäjälle apukäsipari, lisäaika. Kun aika, keinot tai ideat on loppu -teen ne. Toimistoni on Loimaalla, mutta toimin ympäri Suomen. Yhteydenpito käy sähköpostilla ja puhelimitse etätoimeksiannoissa.

Workshopeja tulen pitämään muillekin paikkakunnille.
Teen puolesta, ohjaan tekijöille, jos osaamisala ei ole minun piiriin kuuluva (minulla on ympärille rakennettu yhteistyöverkko) ja pyydän tarjoukset asiakkaan puolesta.
Autan somen kanssa, kerron mitä, minne ja miksi. Jos oma aikasi ei riitä -teen puolesta. Neuvon, autan ja opastan. Kuuntelen ja kerron. Opetan oivalluksien kautta.

Olen haamukirjoittaja. Olen taustatekijä. Olen tukiverkko. Olen näkymätön käsi, mikä pitää sinua olkapäästä kiinni, kun tukea tarvitset, tai konkreettisesti olen vierelläsi, silloin kun tarvitset.

Kaiken keskiössä, on sinun hyvinvointi, miten sinä jaksat, miten voit. Olen vaitiolovelvollinen. Se lukee toimeksiantosopimuksessakin.

Olen tsemppaaja, olen inspiroija.

Ohjaan sinua haluamallesi tielle, jotta menestyt entistä paremmin.

Olen siis kuin haamu, olemassa, läsnä, tekemässä, vaikkei sitä kukaan näe. Olen se hiljainen taustajoukko, mikä tekee homman huomaamatta ja on näkymätön muille, paitsi asiakkaalle itselleen. Asiakkaalle olen 100% läsnä koko toimeksiannon ajan ja koko ajan olen tavoitettavissa, silloin kuin tarvitsee.

Olen itseoppinut, käytännön kokemuspohja siis. Some-tietämys tulee omien some-sivujen käytön, julkaisutestien kautta ja useista some-koulutuksista. Se, mitä opetan (esim.workshopeissa), on oman kokemuksen kautta kerrytettyä tietoa. Kotisivuja opetellut tekemään ja kokemus kasvaa koko ajan.

Kirjoittanut olen siitä asti, kun kynä on pysynyt kädessä.

Olen kerryttänyt kokemusta aiemmista työpaikoistani ja elämästä itsestään. Nyt yrittäjänä kerrytetty ihmistuntemus ja aiemmista työkokemuksista kerätty data on todellakin tarpeen.

Olen käynyt kursseja ja koulutuksia. Näistä nyt uusimmat mainittakoon Loimaalla järjestettävä minibisnesfestarit GT Loimaa. Siellä otin oppia mm. somesta kahden huipputyypin avulla.

Kaikkea ei voi osata, sitä varten minulla on ympärilleni rakennettuna yhteistyöverkosto. Se helpottaa niin minua, kuin säästää sinun aikaasi, kun on verkosto, mistä pyytää mm. tarjouspyynnöt, jotta tarvitut työtehtävät hoituu. Olen siis myös se, joka haalii tekijät puolestasi, jos homma on sellainen, ettei minun ole mahdollista toteuttaa. Yhteistyökumppanini on nähtäväsissä täältä.

Jos epäröit, varmistuksen saat parhaiten, kun otat suoraan yhteyttä!

Ja minä itse.

Minä olen tällainen aika persoona. Tykkään, kun saan sinut nauramaan. Se on huippua.

Minulla on 5-vuotias poika, joka on perinyt äitinsä määrätietoisuuden. Minulla on mies, jonka kanssa olemme kohta 11-vuotta olleet yhdessä.

Olen kahvikissa. Eikä päiväni ala ilman kahvikupillista. Tai pannullista.
Olen kissaihminen, mutta haaveilen koirastakin. En ole osannut vielä rotua "valita", mutta olen listan viiteen rotuun rajannut.

Olen huumorintajuinen ja tykkään tehdä asioita vähän omalla tavallani, ajatella laatikon ulkopuolelta.

Minua inspiroi asiat ympärilläni. Värit, muodot, sanat, kirjat, elokuvat, ihmiset -niistä inspiraatio tulee.

Tykkään tehdä ristikoita ja kryptoja.

Kirjoitan aika paljon runoja. Rakastan asua täällä maaseudulla. Olen reissaajaluonne. Olen taivaanrannanmaalari. Haaveilen, unelmoin paljon. Unelmat ovat ihania olla olemassa. Ja upeinta on, että yhden suurimman unelmani, olen saanut rakentaa todeksi:

Rakastan työtäni. Sitä, että saan olla yrittäjä ja auttaa sinua, toista yrittäjää. Sitä, että saan toteuttaa itseäni ja tehdä luovaa, tutkiskelevaa, oivaltavaa ja erittäin antoisaa työtä.

Tykkään nähdä tuloksia nopeasti, mutta se pitkäjänteinen tavoitteellinen pitkän tähtäimen toimintakin onnistuu.

Olen multitaskaaja.

Teen montaa asiaa samaan aikaan. Tosin, aina kaikkea ei pysty tekemään samalla, kuten oikolukea ja kirjoittaa. Mutta olen kesken oikoluvun kirjoittanut muistiin mieleen tulleita ideoita.

Pääni vilisee ideoita, niitä kirjoittelen ylös sitä mukaan kun niitä tulee.

Sitten sitä mukaa mihin toimeksiantoon sopivatkaan, käytän niitä.

Omaan työhöni käytetty idea, se suurin juttu on Asennetta Yrittämiseen workshopit, mitkä on rakennettu samalla oivalluksien kautta opettamaan, kuin tukemaan sinun yrittäjänuraasi.

Vapaa-ajallani...
Vapaa-aika, mitä se on? Jotain syötävää? Eih. No, kyllä minäkin otan aikaa itselleni ja rakennan työpäiväni niin, että koneet ei olisi aina auki. Silti, en koe harmia siitä, että otat minuun yhteyttä "työajan ulkopuolella". Jos työnumeroni ohjautuu vastaajaan, olen joko varattu muussa toimessa tai olen nukkumassa. Silloin laitan työpuhelimen kiinni, kun menen nukkumaan. Joten, uskallat soittaa, kun asiaa tulee.
Täyttelen ristikoita vähän kausissa. Hankin jonkun ihanan ristikkolehden yhtäkkiä kaupan kassajonossa seisoessani.
Kirjoitan kaikenlaisia juttuja, ideoita, artikkeleita, runoja ja aloitin taas kirjoittamaan kirjaa. Olen kirjoittanut paljon novelleja ja yhden kirjan. Kirja tosin katosi siinä rytäkässä, kun 90-luvun tietokoneeni sanoi kirjaimellisesti pum. 60-sivua jäi, mutta aika vei nekin. Kirja on onneksi päässäni muistissa, samoin kaikki juonikäänteet ja henkilöhahmot löytyvät muistiinpanoistani.

Luin paljon kirjoja ja rakastan kirjoja. Nyt kirjat ovat jääneet vähemmälle huomiolle, mutta välillä niitä hypistelen käsissäni, selailen. Tapani on lukea hyvä kirja useammin kuin kerran. Muistankin siis lähes jokaisen lukemani kirjan tapahtumat ulkoa.

Nautin siitä hetkestä, kun saan lukea Loimaan Lehden. Välillä "panttaan" lehden lukua, ja otan hetken itselleni lehden parissa.

Ja tästähän tulisi kirja, joten stoppaan tähän.

Jos on jotain kysyttävää, vastaan mielelläni. Olen sinua varten!
Teenne, Elina Temonen
Yhteystiedot löytyvät täältä.