Asiakaspalautteita ja asiakkaiden kokemuksia palveluideni käytöstä

"Kysyin vinkkiä yhteen pikku juttuun somessa, mitä en vain ite hokannut. Mitä tapahtuu; sain niin syvää luotaavan vastauksen, että nyt voisin väitellä aiheesta tohtoriksi! Kiitos Elina! Annan ehdottomasti lämpimät suositteluni! 👊"
Jani - Kymppitarra

"Voin kokemuksesta sanoa, että Elina Temonen osaa homman! Muutamassa päivässä auttoi saamaan ihan valtavasti näkyvyyttä vaikka lähdettiin ihan nollasta 🤩
Suosittelen lämpimästi! "
Yrittäjä, AndreeDisain.

"PienYrittäjäMessut 2019 tiimoilta tutustuin Teenne:n Elinaan. Järjestäjänä, SoMe-ammattilaisena ja ihmisenä hersyvä, ideakas, empaattinen ja rautainen persoona, joka on täydestä sydämestä mukana kaikessa mihin ryhtyy. Sellainen on Elina T."
- JaanaH LoimiTikistä

"Elina kertoo rehellisesti somen sudenkuopat ja innostaa kokeilemaan uusia jippoja somessa."
HiusStudio Unica

"Elina ei ole pelkästään henkilö, joka auttaa sua somen kanssa. Elina on ihminen isolla I:llä ja suurella sydämellä. Elina pitää susta huolta. Ja se tekee Elinasta Timantin. Jos kaipaat ystävää, joka auttaa sua paitsi kasvattamaan sun somenäkyvyyttä ja sitä kautta liiketoimintaa myös piristämään sua silloin kun vähiten sitä odotat, palkkaa Elina."
Yritysblogivalmentaja
Tiia Konttinen

"Haluatko tietää, miten hankit asiakkaan ja pidät sen itselläsi hamaan tulevaisuuteen saakka? Ota mallia Elinasta. Elinan kyky tuottaa omille asiakkailleen iloa, apua ja onnenkyyneleitä on vailla vertaa. Vaikka digitalisaatio valtaa maailmaa, mikään (lue EI MIKÄÄN) voita aitoa kohtaamista ja palveluhalua. Ei tarvii miettiä jatkanko Elinan asiakkaana kun sopimus päättyy vuoden lopussa. Jatkan, ehdottomasti 🎊🎉🥰 Vuosi 2020 täältä tullaan, olen valmis, koska mulla on Elina 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻"
Yritysblogivalmentaja
Tiia Konttinen

 

"Asiantuntevaa apua oman yrityksen tarpeisiin. kehittämiseen ja Somemainontaan. Enemmän kuin tyytyväinen Teenne apuun ja tukeen!"

"Ulkopuolisen näkemys omasta firmasta on tärkeää kehittymisen kannalta. Teenneltä sain apua Facebook-päivityksiin, tarinan kirjoittamiseen, mainoksiin, jne."

"Hoitaa hommat sovitusti ja aina ajallaan.Suosittelen ottamaan yhteyttä."

Yllä olevat palautteet otteita Facebook-sivullani olevista palautteista