fbpx

Some kuntoon:

Online Someapu

Online Someapua juuri silloin, kun some on solmussa! Ratkomme someongelmat joko suoraan puhelimessa tai viestillä, tai otamme tilanteen haltuun videoyhteyden välityksellä.

Somevalmennus

Käymme läpi haluamaasi osa-aluetta varattuna ajankohtana. Saat vinkit, ideat ja niksit oman yrityksesi someen, kädestä pitäen. Opi hyödyntämään somea yrityksesi markkinointikanavana! Somevalmennuksen voit varata verkkokaupasta tai ottamalla suoraan yhteyttä.

Somekoulutukset ryhmille

Varaa omalle ryhmälle somekoulutus, tilanteesta ja sijainnista riippuen joko verkon välityksellä tai yrityksesi tiloissa. Ryhmät myös livenä toimistollani. Kokoa ryhmä: yrityksesi henkilökunta, työporukka, yrittäjäystävät. Somekoulutukset ryhmille kustomoidaan kunkin ryhmän tarpeiden mukaan. Kysy myös valmiit koulutuspohjat.

Yritystilin ylläpito

Ylläpitopaketti antaa sinulle vapaat kädet hoitaa muita asiota, kun minä hoidan yrityksesi sometilin sisällöt.

Työkirjat Someen

Opiskele omaan tahtiin tekemieni someoppaiden ja työkirjojen avulla. Valittavana on monenlaista apua ja tehopaketit, mitkä yhdistävät somevalmennuksen työkirjaan.

Sometohtori

Sometohtorin kotisivuilta vinkkejä someen. Vinkkejä käyttöösi ja näkökulmia someen!

Lahjakortti

Ilahduta lahjakortilla! Lahjakortti on energiaa antava yrittäjäystävälle, ilahduttava työkaverille, suun hymyyn vetävä itselle. Saat palveluni käyttöösi lahjakortin arvosta. Kortti käy myös työkirjoihin!