SoMe

Ota some itse haltuun koulutuksessa tai anna minun hoitaa yrityksesi some puolestasi! Katso sivun lopusta, mitä some-paketti sisältää.

Katsotko huokaillen kilpailijan somejulkaisuja? Mietit, osaisipa itsekin. Mutta et vain ehdi opetella itse, mitä mistäkin tapahtuu. Miten tilin kaikki asetukset toimivat ja miten julkaisutyylit missäkin menee.

Sormet jumahtaa näppäimistölle ja pääkin tyhjenee ideoista, kun aloitat julkaisun kirjoittamisen. Tai, saat julkaisun kirjoitettua, mutta iskee paniikki, "voiko tätä näin julkaista, onko sisältö tarpeeksi hyvä?". Kohtaan asiakkaita, joilla julkaisuun on muodostunut pelkoja. Asiakkaita, joilla sisältö ei meinaa tulla, koska ei keksi, mitä sinne someen voisi laittaa.

Voit voittaa julkaisupelon, saada ideoita ja vinkkejä sisältöön.

Oppia hallitsemaan tilisi asetuksia.

Luo sisältöä, mikä on sinua itseäsi, erottuvaa, näkyvää!

Heitä unholaan murhe, että kilpailijat vievät asiakkaat nenäsi alta, koska heidän some toimii ja oma ei. Nimittäin, kun otat somen haltuun, pääset tilanteen tasalle, et missaa potentiaalisia asiakkaita, saat näkyvyyttä, tunnettavuutta ja liikevaihdon kasvua -somettamalla! Olemalla aktiivinen!

Kysymys:
"Miten olla aktiivinen, jos aika ei meinaa riittää ja itse kuitenkin haluaa hoitaa yrityksen somen?"
Vastaus:
Helposti -opetan, miten julkaisuja luodaan, suunnitellaan pidemmälle aikavälille ja miten julkaisut ajastetaan -ilman, että sinun täytyy olla 247 päivystämässä somessa!

 

Ota some haltuun jo tänään!

 

Henkilökohtaiset somevalmennukset

- etänä tai tykönä (puhelu, Skype, Messenger-videopuhelu, tai toimistollani Loimaalla)
- somevalmennus vain sinulle, tavoitteidesi tueksi: 50 € / h + ALV (Valmennus on verovähennyskelpoinen yrityksesi koulutuskuluna)

 

Ryhmäkoulutukset

- Katso koulutuksien päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan tästä.
35 € + ALV / koulutus / hlö Loimaan toimistollani pidettävät setit. Koulutukset ovat verovähennyskelpoisia yrityksesi koulutuskuluna.
Kysy myös ryhmäkoulutuksia luonasi! Kokoa porukka, kokoamme porukan ja saavun pitämään koulutuksen.

 

- osallistavat luennot, some-työpajat tapahtumaasi -Pyydä tarjous sähköpostilla

Oma aikasi ei riitä? Koitat tehdä päivityksiä kiireellä, jossain välissä ja sisältö jää hiukan ontumaan. Monelle käy näin. Päivitykset tehdään yöllä, väsyneenä. Ei jaksaisi enää keskittyä, tahtoisi jo nukkumaan, mutta jotain sinne someen on saatava aikaiseksi.

Moni myös ehtii itse tehdä, mutta yksinkertaisesti ei vain halua. Haluaa käyttää sen ajan johonkin muuhun, kuin somettamiseen.

 

Ei hätää! Minä hoidan! Hallitset sisältöäsi silti täysin, vaikka alankin hoitaa tiliä puolestasi. Teemme suunnitelmat, katsomme tyylin ja muut seikat niin, että ne ovat sinua ja sellaiset kuin sinä tahdot niiden olevan.
Somepaketit antavat sinulle vapaat kädet hoitaa muita asiota, kun minä laitan näkyvyyden somessa kuntoon.

Mini

- 1 some-kanava
- 1-2 julkaisua viikossa
- sisällöntuottaminen

180 € / kk + ALV

Midi

- 1 some-kanava
- 3 julkaisua viikossa
- sisällöntuottaminen

270 € / kk + ALV

Semi

- 1 some-kanava
- 4-5 julkaisua viikossa
- sisällöntuottaminen

360 € / kk + ALV

Maxi

- 1 some-kanava
- 6-7 julkaisua viikossa
- sisällöntuottaminen

495 € / kk + ALV

Somepakettien hinnat ovat suuntaa antavia. Lopullinen hinta määräytyy yksilöllisesti rakennettavasta some suunnitelmasta. Ryhmäkoulutuksien hinnat Loimaalla pidettäville koulutuksille.

*Somepaketit kuukausilaskutuksella. Toimeksiantosopimukseen kirjataan some-suunnitelma, mihin tulee tavoitteet, kampanjat, seuranta-palaverit (tilastot ja tulokset) ja muut huomioitavat asiat. Laskutus kuun lopussa, seuraavan kuun some-ylläpidolle.

Tutustu saamiini asiakaspalautteisiin tästä.

 

Eväät omatoimiseen somenäkyvyyden ja liikevaihdon kasvun saavuttamiseen. Koulutukset avaavat uusia näkökulmia somen maailmaan, käyttöön ja hallintaan.

 

Ota yhteyttä:
♛ Teenne ♛
Elina Temonen
040 193 28 72
elina@teenne.fi
Turuntie 10
32200 Loimaa
Löydät minut:
Facebook - Instagram - LinkedIn
♛ Intohimona some ja tapahtumat ♛