Sparraukset

 

 

Henkilökohtainen sparraus

Onko sinulla joku asia, mikä kaipaa käsittelyä, juttu, minkä haluaisit oppia. Yritysmörkö takaraivossa, minkä haluaisit häätää?
Henkilökohtainen sparraus on sinulle, kun haluat inspiroitua, oivaltaa, keskustella, opiskella, ihmetellä ja motivoitua uudelleen.
Sparrauksen kesto 1-2h.
*Hinta alkaen: 24 € + ALV
Hinta määräytyy:
aiheen, keston ja valmistelutöiden mukaan.
Hinta sisältää: materiaalit, valmistelut ja sparrauksen.
Sparraus onnistuu niin etänä, kuin tykönäkin toimistollani Loimaalla.

 

Teenne sparraa pienryhmia ja henkilokohtaisesti

Esimerkkiaiheita:

Yritysmörkö: Yritysmörkö on joku toimi, tehtävä yrittämisessä, mitä lykkäät, lykkäät ja lykkäät. Asia, minkä käsittely vie yöunet ja aiheuttaa päänvaivaa. Häädetään mörkö yhdessä!
Uusi yrittäjä / perustamassa yritystä: Olet juuri perustanut yrityksen ja kaipaat näkökulmia asioihin. Olet perustamassa yritystä ja kaipaat mielipidettä ja lankojen yhteenvetäjää esimerkiksi liiketoimintasuunnitelman tekoon. Vinkit ja näkökulmat mitä aloittavan yrittäjän tulee ottaa huomioon ja miten esimerkiksi oma palkka lasketaan.
Koulutus: haluat oppia jonkun asian, sparrauksessa se onnistuu.
Tsemppiä: haluat saada johonkin asiaan lisäboostia, uskoa, vahvistusta omaan tekemiseen ja omaan jaksamiseen.
Keskustelu: Haluat keskustella yrittämiseen liittyvistä asioista, mielipiteen ulkopuoliselta, näkemyksen, oivalluksia.
Ajanhallinta: Vinkkejä ja näkökulmia ajanhallintaan.

Pyydä tarjous: Teenne, Elina Temonen, info@teenne.fi tai soita 040 1932872
Sparraukset järjestetään toimistollani Turuntie 10, 32200 Loimaa. Jos pidämme sparrauksen muualla, ks. kilometrikorvaukset. Etäsparraukset puhelimitse -ei lisäkuluja.

 

*Uuden palvelun hinnat voimassa 30.6.2019 asti. 1.7.2019 alkaen sparraukset 30 € / h + ALV.

 

Palveluiden hinnoittelu uudistuu!

Nykyiset hinnat voimassa 30.9.2019 asti. (Uuden palvelun sparrauksen hinnoittelu vaihtuu jo 1.7.2019 uuden hinnaston mukaiseksi.)
1.10.2019 alkaen tuntihinta 30 € + ALV (mm. sparraukset, pienet työt).
Isommat toimeksiannot, mm. kotisivujen teko, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, messuapu, mainoksien suunnittelu (ja mahdollinen toteutus) ja some-avun hinnoittelu tulee jatkossa muodostumaan todellisesta ajankäytöstä.

Kuukausiapu-hinnoittelu ja some-paketti poistuvat valikoimasta -jokainen toimeksianto rakennetaan yksilöllisesti, räätälöiden juuri sinun käyttöön ja tarkoitukseen sopivaksi.
Jatkossakin toimeksiantosopimuksessa mainitsemattomista lisätöistä ja Teennestä riippumattomista syistä johtuva lisäajankäyttö veloitetaan voimassa olevan tuntihinnan mukaan.
Kilometrikorvaukset neuvotellaan sijainnin ja tapahtuman keston mukaan, säilyen alle 20 km ja yli 20 km säteittäin laskutettavana.
HUOM! Syys-lokakuun vaihteessa voimassa oleviin toimeksiantosopimuksiin muutokset astuvat voimaan 1.1.2020.