fbpx

Tarina ja tietosuoja

 

Asennetta yrittamiseen workshop logo

Asennetta Yrittämiseen workshopien ja sateenvarjon tarina

Yrittäminen on asennelaji. Yrittäjä, eli sinä, omaat ainutlaatuisen ominaisuuden ja se on tahto menestyä, toteuttaa unelmasi ja tehdä se kaikki omalla tavallasi. Sateen näkeminen ulos menemisen esteenä, on asenne. Sateen näkeminen, sateenvarjon kouraan nappaaminen ja ulos lähteminen on asennekysymys. Jokaisessa sarjan workshopissa käsitellään sitä asennetta ja saat tsemppiä jatkoon. Yhdessä tekeminen on hauskempaa. Yhdessä asioiden käsitteleminen on helpompaa. Yhdessä.

Asennetta Yrittämiseen tarjoilee sinulle samassa paketissa koulutuksen, kuin boostauksen omaan jaksamiseen.

Siihen, että näet sateen vain syynä ottaa sateenvarjon kouraan ja painella pihalle, etkä näe sadetta esteenä. Mutta, vertauskuvat sikseen. Kun on pohja, varmuus tekemiseen ja itseluottamus, kaikki on helpompaa.

Välillä yrittäjyydessä takaraivoon asettuu mörköjä, on huonoja päiviä, kenkkuilevia asiakkaita ja oma mieli on maalattu mustaksi. Siinä kohtaa hyppää Asennetta Yrittämiseen kuvioihin ollen kuin se sateenvarjo sinulle, että jaksat huonon päivän yli.

Jotta sinä havahdut: ”Hei, tämä on asennekysymys, minä selviän tästä!”

Tiedosta se, että olet aivan mielettömän mahtava tyyppi! Olet yrittäjä! Sinussa on asennetta, sinussa on sitä jotain! Koska omakehu ei kuulu aina jokaisen luonteeseen, me kehumme toisiamme, opit pikkuhiljaa sanomaan itsellesi: ”minä onnistun, minä osaan, minä pystyn tähän!” Mikään ei tapahdu yhdessä yössä, siitä syystä saat workshopeista mukaasi jotain, mikä muistuttaa sinua edellä mainituista asioista.

Kiitos että olet siinä!

Asennetta Yrittämiseen -yhdessä!

Ryhmä Facebookissa:

Facebookiin on perustettu ryhmä, jossa verkostoidutaan, jaetaan vinkkejä, kysytään neuvoja ja keskustellaan workshopien aiheista. Tutustu ja liity ryhmään tästä.

 

Tietosuoja:

WorkShopieihin ilmoittautuessasi, saan tietooni sähköpostiosoitteesi, yrityksesi ja nimesi. Näitä tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin ja vain ja ainoastaan seuraaviin:

  1. Ilmoittautumisvahvistus sähköpostiisi. Sisältää lisätietoja workshopista.
  2. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen saat laskun sähköpostiisi, kun workshop toteutuu, eli minimi osallistujamäärä on täyttynyt. Vaihtoehtoisesti ilmoitetaan niin sattuessa peruuntumisesta.*
  3. Workshopin jälkeen saat sähköpostiisi linkin palautelomakkeeseen.

* Huomioithan, että ilmoittautuminen workshopiin on sitova! Laskun maksamatta jättäminen ei ole ilmoitus perumisesta. Teenne pidättää oikeuden periä 50 % osallistumismaksun määrästä, jos osallistuja peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai jättää tulematta paikalle.  Viimeinen ilmoittautumispäivä on ilmoitettu erikseen kunkin workshopin kohdalla.

En luovuta tietojasi kenellekään ulkopuoliselle taholle, tiedot pysyvät vain ja ainoastaan minulla yllä mainittujen sähköpostien lähettämiseen asti, sitten poistan tiedot.

Muista ilmoittautua erikseen jokaiseen haluamaasi WorkShopiin! Tiedot kulkevat WorkShopeittain, joten kun yksi on saatu "päätökseen", tiedot poistuvat käytöstä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi WorkShopeihin mukaan.
Tutustu minuun paremmin lukemalla tämä artikkeli.

Ollaan yhteydessä!
Teenne, Elina Temonen
Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Haluatko Asennetta Yrittämiseen workshopit luoksesi? Ota yhteyttä, sovitaan minne tulen pitämään workshopit ja nostattamaan asennetta! Voimme sopia kaikista, tai vain yhden workshopin järjestämisestä haluamassasi paikassa!