Ale!

Facebook Kampanja

459,90  199,90  (247,88  sis. ALV)

Haluatko ideat, opit ja keinot somemarkkinointiin?
Tämä paketti on sinulle.

Kuvaus

Ota someopit ja tue Roosa Nauha keräystä!
Tästä tuotteesta lahjoitetaan 5 € Roosa Nauha -keräykseen.
Kampanja-aika 22.9.-1.11.2020
Tehdään yhdessä hyvää ❤

Facebook paketti yhdistää somevalmennuksen, tekniikat, ajanhallinnan ja ideat julkaisuihin!

Huomaatko, että aikaa menee, kun pohdit, miten toteutat somemarkkinointia?

Tuskailetko sisällön kanssa?

Haluatko oppia somemarkkinointia ja hyödyntää somea asiakashankinnassa vieläkin paremmin?

Lue lisää ja varaa paikkasi Facebook kampanjasta!

Facebook Kampanjaan sisältyy:

  • 2 x 1 h somevalmennus
  • Somestrategian luominen
  • 4 valmista julkaisukuvaa ja
  • 4 julkaisuun tekstit
  • norm. 459,90 € , nyt kampanjassa vain 199,90 €
  • varaa lokakuun loppuun mennessä, säästät 260 €
Mitä asioita käymme paketissa läpi?

💡 Tavoitteen selvittäminen ja suunnitelma sen saavuttamiseksi. Mitä haluat saavuttaa somemarkkinoinnilla ja mitä pitää tehdä, jotta se saavutetaan.
💡 Käymme läpi somemarkkinoinnin avainasioita, mitä, missä, kenelle ja miksi.
💡 Avaamme Facebookin solmukohtia, mitä olet kokenut hankalaksi tai aikaa vieväksi.
💡 Pureudumme asiakashankintaan somen avulla. Missä asiakkaat on ja miten tavoitetaan asiakas.
💡 Otamme tilastot haltuun: miksi niitä seurataan, mitä tietoja tilastoista saa ja miten tilastotietoja hyödynnetään.
💡 Käymme läpi ajanhallinnan perusasioita, jotta somemarkkinointi ei vie aikaasi, vaan saa ajanhallinnan kuntoon. Miten suunnittelet ja miten ajastat julkaisuja.
💡 Käymme somemarkkinoinnin keinoja läpi. Millä tavoin tavoitat asiakkaasi.
💡 Otamme ideat ja valjastamme ympäristösi, alasi ja persoonasi somemarkkinoinnin kulmakiviksi, ideoiksi ja toteutukseksi -julkaisuiksi. Miten bongaat julkaisuihin ideoita ympäriltäsi ja saat ne muodostettua julkaisuteksteiksi.
💡 Otamme katsannan tekniikkaan, asetuksiin ja tilin hallintaan. Miten sivu on tehty, onko siellä tiedot, mitkä haluat, siten kuten haluat.
💡 Otamme Creator Studion haltuun: mikä Creator Studio on, mistä se löytyy, miten sitä käytetään ja miksi Creator Studio on the paras kaverisi Facebookin työkaluista.
💡 Pakettiin sisältyvät 4 kuvaa ja neljään julkaisuun sisällöt voit käyttää haluamallasi tavalla. Teen sisällöt ja kuvat toiveidesi mukaan. Saat kuvat ja tekstit sähköpostilla ja oppimiesi keinojen avuilla kokoat julkaisut ja ajastat ne. Vaihtoehtoisesti voimme sopia julkaisuajat ja ajastan julkaisut puolestasi Facebookiin. HUOM! Pakettiin ei sisälly julkaisusuunnitelmaa, vaan pohja, mihin saat alkaa suunnittelemaan näiden 4 mallijulkaisun avulla omia julkaisuja.
💡 Somevalmennuksissa läpi käymiemme asioiden pohjalta ja analysoinnin pohjalta teen sinulle strategian, minkä avulla jatkat somemarkkinointia helposti ja aikaa säästävästi, tavoitteellisesti ja tuloksiin nousten! Strategia antaa sinulle siis sanallisen suunnitelman, mikä kertoo, kuinka pääset tavoitteeseen. Esimerkiksi, sen, kuinka monta julkaisua viikossa, ajankohdat, minkätyylisiä (ei valmiita julkaisuja, vaan sanallisesti kerrottuna minkälaisia julkaisutyylejä käyttäen) julkaisuja tekemällä tavoitat ja saavutat tavoitteesi.

 

Facebook Kampanjan jälkeen sinulla on selkeä visio somemarkkinoinnin suunnasta ja tavoitteesta. Varmuus tekemiseen ja strategia, miten edetä. Saat mallit (tekemäni valmiit 4 kuvaa ja 4 tekstiä) ja ideat, joiden avulla somemarkkinointi on paljon helpompaa ja hauskempaa. Paketista saat ajanhallintaan helpotusta ja pääset sukeltamaan Facebookin maailmaan ja hyödyntämään somea asiakashankinnassa vieläkin paremmin.

 

Varattuasi Facebook paketin, otan sinuun yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen somevalmennuskerta. Voimme pitää valmennukset yhdessä putkessa tai kahtena tunnin kertana. Huomioithan, että kampanjaan ei sisälly julkaisusuunnitelma, vaan 4 valmista julkaisutekstiä ja -kuvaa. Kun tarvitset apua julkaisujen tekemiseen ja haluat, että somemarkkinointi tehdään puolestasi, tutustu sometilin ylläpitopaketteihin tästä.
Haluatko maksaa laskulla? Tee tilauksesi sähköpostilla elina@teenne.fi ja laita sähköpostiin laskutusosoitteesi ja jos mahdollisesti on joitain aikoja, jolloin haluaisit aloittaa somevalmennukset.

 

💡 Kampanjan paketti on käytettävä vuoden 2020 loppuun mennessä.

💥 Kampanjahinta voimassa vain lokakuun loppuun asti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Facebook Kampanja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.