Joulukalenteri työkirja *sesonkituote

(1 tuotearvio)

6,90  (8,56  sis. ALV)

Tee joulukalenteri työkirjan avulla helposti omaan someen! 

Kuvaus

Vuoden 2020 hittituote uudelleen tarjolle! Jos viime jouluna missasit, tässä tämä nyt on!
Jihhei! Joulu on taas, kattilat ja korvat täynnä puuroo… Mikä neuvoksi, kun tekee mieli tehdä joulukalenteri julkaisujen ja kuvien muodossa someen, mutta ideat karkaavat tai eivät synny? Saanko esitellä joulukalenteri työkirjan!! Tattadaa! Kilisee, kilisee kulkuset ja riemuin helkkäilee ideat minulta sinulle!

Tämän työkirjan avulla luot 24 luukkuisen joulukalenterin someen! Toimii niin Instagramissa, kuin Facebookissa. Rapi-rapi ja supi-supi, joulumieli on täällä! Stressitön ”joulusometus” on niin mahtavaa, kuin löytäisi mantelin joulupuurosta! Eikö!

Joulukalenteri työkirjassa on yhteensä 15 sivua: julkaisuideat, joiden avulla luot 24 joulukalenterijulkaisua, linkit kuva-aiheiden kuvapankkiin ja vinkkejä. Työkirjassa on luukkuihin ideat, joiden avulla teet kalenterijulkaisut.

Lisäksi työkirjassa on parit mallikuvat, millainen joulukalenterin luukkukuva voi olla. Lue alkupuhe huolella, sillä se sisältää arvokkaat infot, miten työkirjan ideat hyödynnetään, muokataan ja toteutetaan.
Tsekkaa työkirjan sisällysluettelo tuotetekstin lopusta.

Niin, ja mietitkö, sopiiko tämä sinulle? No, jos olet bloggaaja tai yrittäjä, sinulla on sivu tai profiili Instagramissa tai Facebookissa, tämä sopii sinulle. Ja jos haluat luoda joulukalenterin, mikä sitouttaa, eli aikaansaa keskustelua, saa reagointeja -tämä on sinulle. Joten joulupuu on jo rakennettu, joulukalenteri työkirja on jo kohta sähköpostissa -no ehkä vasta sitten, kun olet muutamat klikkaukset tehnyt ensin, mutta kuitenkin. Joo, niin se sitoutuminen -se kerryttää sitä kaivattua näkyvyyttä. Ja mitä se näkyvyys tuo -no se tuo lisää lukijoita blogiin ja liikennettä kotisivuille, verkkokauppaan, kasvattaa tunnettavuutta.

Kaikki ei silti tapahdu, kuin elokuvissa, näkyvyyden ja liikevaihdon kasvattaminen on monista seikoista kiinni. Ainakin joskus, ja jouluna. Jopa joulukalenterin tekeminen vaatii ripauksen askartelepaskartele-seikkailumieltä. Tai joulumieltä. No, vähän ainakin huumoria. Laita tonttulakki siis päähän ja vola!

Vinkki! Ota käyttöön Creator Studio Facebookista -saat ajastettua julkaisut kätevästi! Yhdistä Instagram ja Facebook, saat molempiin ajastettua. Creator Studiossa klikkaa F ikonia ajastaessasi julkaisut Facebookiin ja Instagramin ikonia ajastaaksesi Instagramiin.

Joulukalenteri työkirjan sisällysluettelo:
Sivu 1-2 Alkupuhe
Sivu 3 Kalenteri
Sivut 4-11 Ideat joulukalenterin luukkuihin
Sivut 12-13 Kuvamallit, millaisia joulukalenterin luukkukuvat voisivat olla
Sivu 14 Linkit joulukalenterin luukkukuvien toteutukseen
Sivu 15 Kiitos

 

Lisää vinkkejä:
✔️ Kun kokoat joulukalenteria, tee 2-3 luukkujulkaisua kerrallaan ja ajasta (Creator Studio Facebookissa) tai Business Suiten (sovellus kännykässä) avulla oikeille päiville.
✔️ Luukkujen kuvien tekeminen ei vie paljoa aikaa, kun otat kuvat itse tai lataat kerrallaan vain osan tarvitusta kuvamäärästä.
✔️ Joulukalenterin luukkukuvissa ei tarvitse olla tekstiä. Joulukalenteri-julkaisun ensimmäinen sana voi olla ”LUUKKU 1″… jne
✔️ Hästäg, mikä nitoo joulukalenterin yhteen, voi olla yrityksen nimi + joulukalenteri2020.

 

Ja eikun toteuttamaan!

 

Joulukalenteri työkirja on sesonkituote, mikä on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Huomioithan, että ladattavan tuotteen käyttöoikeus on vain sen ostaneella. Ethän kopioi, kuvakaappaa tai luovuta ostamaasi aineistoa. Digituotteen latausaika on 4 päivää ja latausraja 2. Jos tuotteen lataamisessa on jotain ongelmia, otathan yhteyttä. Kännykällä tilausta tehdessä, kännykän asetuksista riippuen, saattaa työkirja automaattisesti olla latautunut kännykkään.

1 arvio tuotteelle Joulukalenteri työkirja *sesonkituote

 1. Johanna Vapaavirta (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on hyvä 🤩 Tilasin tämän ja sain tosi kivoja vinkkejä ja ideoita yritykseni joulukalenteriin 🤩👏

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

 • Työkirjat

  Ideakalenteri

  Ladattava ideakalenteri kuukauden julkaisuille. Kuin somelukujärjestys!

  Erinomainen lisä sometilin ylläpitäjälle työkaluksi somemarkkinointiin.

  Ideakalenteri Osa 2 julkaistu! Tutustu ja lataa omasi tästä.

   

 • Työkirjat

  Ideakalenteri Osa 2

  Ladattava ideakalenterin Osa 2 kuukauden julkaisuille. Kuin somelukujärjestys!

  20 uutta julkaisuideaa!

  Erinomainen lisä sometilin ylläpitäjälle työkaluksi somemarkkinointiin.

  Ideakalenterin kakkososa antaa pikkaisen enemmän!