Yritys

Yrittäjä
Elina Temonen
♛ Intohimona some ja tapahtumat ♛

Soita tai laita WA
040 193 28 72

Sähköposti
info@teenne.fi

Toimisto
Turuntie 10
32200 Loimaa
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan

Toimin etänä ja tykönä ympäri Suomen

yrittäjä Elina Temonen

Olen loimaalainen yrittäjä. Eli minä tässä kuvassa, hauska tutustua! Toimin etänä ja tykönä ympäri Suomen -asenteella! Intohimoni ovat some ja tapahtumien rakentaminen.

Kun kuulet jonkun puhuvan kiihkeästi suu vaahdoten somen ominaisuuksista --that's me! Melkein varmasti, se olen minä.

Elämässä ja yrittämisessä on oltava pilkettä silmäkulmassa, asennetta, naurua ja huumoria.

Sitä multa löytyykin, asennetta meinaan.

Rakastan -kyllä, käytän noin vahvaa sanaa, kuin rakkaus. Rakastan olla yrittäjä ja toimia apunasi, jotta yrityksesi näkyvyys kasvaa. Some on sokkeloinen ja ovet lukossa välillä. Mulla on avaimet somevaltakuntaan, anna mä avaan sulle tien!

Oma asenne koko touhuun, heh, juu touhuun, eli yrittämiseen on todella tärkeää. Sitä asennetta on täällä jaettavaksi astikin, joten --jutellaan! Valmennan, neuvon, autan ja opastan, koulutan ja teen puolesta -hoidan yrityksesi some-tilin. Olen täällä. Sinua varten! Kuuntelemassa, kertomassa, ratkaisemassa haasteet yhdessä kanssasi. Pian huomaat, että haasteet on voitettu ja oma asennoitumisesi someen on muuttunut.

Avaan ovia, silmiä someen. Näet ja koet somen eri tavalla, avullani. Huomaat, miten voit hyödyntää somea yrityksesi näkyvyyden nostajana ja liikevaihdon kasvattamisessa. Ennen kaikkea, saat oivalluksen, että some on hauska!

Jos siis koet somen haasteelliseksi, lähes ylivoimaiseksi, tai mietit, että oma aikasi ei millään riitä -tässä olen! Ota yhteyttä. Koulutan sut ottamaan somen haltuun tai hoidan some-tilisi ylläpidon!

Kun näet minut, tunnistat jossain, tule moikkaamaan! Jos mietit mitä sanoa, tässä vinkki:
Kolme asiaa, joista rakastan puhua:
1. Some
2. Autot
3. Musiikki

Soita, tutustutaan!

Teenne, Elina Temonen