Miitin Esiintyjät

Yksinyrittäjien Miitti on vuoden kovin yksinyrittäjien verkostoitumistapahtuma 12.-13.9.2020 Ikaalisten Kylpylässä. Miitin sivuille tästä.

Luennoitsijat

Luennot ohjelmassa klo: 10:30-11:30 ja 17:00-18:00

Toni Hannukainen on tunneälykäs ja luova menestyksen rakentaja.

Intohimoinen ja vaikuttava valmentaja, “Koutsi”, jonka missiona on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä löytämään omat vahvuutensa, vapautumaan tunneperäisistä esteistä, erottumaan omalla toimialalla ja menestymään. Innostava ja motivoiva valmentaja, joka on luovan myynnin ja mielikuvien Picasso sekä erottuvien myyntipuheiden Bob Dylan.

Toni on sertifioitu valmentaja, joka auttaa ihmisiä vapautumaan myynti ja kommunikaatioesteistä, jotka ovat opittuja käyttäytymispiirteitä. Ne aiheuttavat tahatonta alisuoriutumista myynnissä, johtamisessa ja kommunikaatiotilanteissa.

“Yli 25 vuoden kokemuksella B2C ja B2B myynnistä, myynninjohtamisesta ja rakentamisesta olen on päässyt tilanteeseen, jossa saan auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestyvän myynnin ja liiketoiminnan rakentamisessa. Ennen kaikkea saan tehdä työkseni sitä mitä rakastan ja millä tunnen olevan suuri merkitys niin itselleni kuin hyvin monelle valmennettavalleni.” Hannukainen kertoo.

Luento klo: 10:30-11:30

Kira "Kipa" Tiivola on inspiroiva ja energiaa ympärilleen luova hyvinvointivaikuttaja sekä "nainen ratissa". Kiran luento tarjoaa oivalluksia mahtavan päivän päätteeksi, pilke silmäkulmassa loistaen. Hänen osuudestaan lähdet täynnä uutta intoa ja hyvää fiilistä. Kira on toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2010 ja hän on kouluttautunut alalla aktiivisesti.  Monipuolisen taustan sekä oman kasvutarinansa kautta Kira tarjoaa inspiraatiota juuri sinulle. Elämänmakuisuus sekä verkostoitumisen merkitys huokuvat tämän ilopillerin luennoissa ja somekanavissa. Kiran löydät myös somesta: @kipatiivola sekä @nainenratissapodcast.

Hyvinvointivaikuttaja Kira Tiivola luennoi päivän viimeisessä luennossa oman elämänsä herruudesta. Kuinka valjastat käyttöösi täyden potentiaalisi ja nappaat ohjat elämästäsi omiin käsiisi?
Huumorin ja oivallusten kautta pääsemme käsiksi itsensä johtamisen jaloon taitoon.

Luento: Meikä hoitaa - itsensä johtamisen jalo taito klo: 17:00-18:00

Oivalluttajat

Oivalluttajat lavalla klo: 13:00-14:00

Blogivalmentaja Tiia Konttinen on rakentanut unelmiensa työn sisällöntuottamisen ja digiyrittäjyyden ympärille. Tiia sparraa ja valmentaa yrityksiä, yrittäjiä ja bloggaajia ja auttaa ihmisiä kirjoittamaan sisältöä, jotka keräävät lukijoita sekä tuovat tuloja. Tiia on rautainen ammattilainen, jonka blogiin jää usein jo ensimmäisellä kerralla koukkuun.
Tiian blogi
Tiia LinkedInissä
Tiia Facebookissa
Bloggaajasta Ammattilaiseksi

 

Oivalluttajat klo: 13:00-14:00

Työpajan pitäjät

Työpajat käynnissä klo: 14:15-15:15

Anne Korolainen on onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja Tampereelta.
Hänen tärkein tavoitteensa on lisätä lempeää ja myötätuntoista suhtautumista itseä ja toisia kohtaan sekä korvata kiire, pakko ja velvoitteet levollisuudella, rauhalla ja vapauden tunteella.

Annen työpaja kutsuu sinut saapuvaksi juuri sellaisena kuin olet. Työpajassa saat rauhoittua tunteidesi äärelle ja löytää mahdollisuuksia elää tasapainoista ja onnellista, sinun tarpeitasi ja ominaisuuksiasi vahvistavaa arkea.
Anne ammentaa inspiraationsa ja elinvoimaisuutensa merkityksellisistä kohtaamisista, luonnon loputtomasta kauneudesta, lasten vilpittömästä riemusta ja kiireettömyyden tuomasta rauhan tunteesta. Hän kuvaa itseään ikuiseksi luonnonlapseksi, joka katselee maailmaa avoimin silmin, aina uteliaana oppimaan uutta. Kaikkea hänen tekemistään ohjaa aito kiinnostus ihmistä kohtaan.

Käy tutustumassa Anneen hänen kotisivuiltaan https://www.annekorolainen.fi/ ja aisti Annen inhimillisyys myös hänen somekanaviensa kautta.
Anne instagramissa: @anne_korolainen Anne Facebookissa: Onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja Anne
Anne LinkedInissä: Anne Korolainen

Artturi "Ami" Elovirta on Turkulainen kaupunkikulttuurin "monikärkiohjus" ja yrittäjä. Artturi on ollut kehittämässä useita erilaisia yhteisöjä sekä ollut mukana useissa tulevaisuustyöpajoissa sekä paneeleissa, auttaen yrittäjiä ja yhdistyksiä. Miehellä on on monta hattua päässä mm. yhteisöllisen työhuoneen HUB Turun perustajajäsenenä, Turkulaisen Forum korttelin yhteyspäällikkönä, kaupunkikulttuurikehittäjänä sekä oman yrityksensä Jokojo Oy:n kautta digitaalisessa markkinoinnissa. 

Artturi on ollut mukana tekemässä lukuisia tapahtumia Turussa ja on innostaja sekä innovaattori. Yrmyssä Artturi pitää työpajan "tulevaisuuden yhteisöllisestä yrittäjyydestä digitalisoituvassa yhteiskunnassa". Työpaja käsittelee tulevaisuuden keinoja menestyä - yhdessä.

Artturin Työpaja: "Huominen rakennetaan tänään- Yhdessä".

Positiivinen visiovalmentaja Susanne Seppälä auttaa yrittäjiä löytämään yrityksensä sielun. Sielu on yrityksesi ydin, arvot ja persoona.
Workshopissa sukelletaan syvemmälle, rakennetaan arvot, jotka toimivat ohjenuorana kaikelle tekemiselle, sekä lähdetään pois innostuneena omasta yrityksestä.

Työpajat klo: 14:15-15:15

Lauteille nousee tervetulo- ja päätöstilaisuudessa

Tervetulotilaisuus klo: 10:00-10:30
Päätöstilaisuus klo: 17:15-18:15

Moi! Mä olen Sami Saarenpää ja tulen KTI Laskutuksesta. Me tehdään laskurahoitusta ja perintää.

Vastaan meillä myynnistä ja markkinoinnista tittelillä Head Of Social Selling, olen myös yrityksessä osakkaana. Meidän näkemys on, että nykyasiasiakas ei halua häntä häirittävän puheluilla eikä spämmillä yleensäkään. Tämän ajatuksen ympärille on rakennettu koko meidän myyntimalli ja se toimii hyvin.

Hoidamme kaikenkokoisten asiakkaiden saatavienhallintaa, esimerkiksi YRMY:n laskutuksen. Kerron omassa puheenvuorossa nopeasti mitä kaikkea me teemme ja olisiko meistä teille lisäarvoa.

Verkostoidun mielelläni kanssasi YRMY:ssä ja autan sinua verkostoni kautta. Uskon että toisten auttaminen palautuu aina palveluksena takaisin.

Yksinyrittäjien Miitin ohjelma*

Lauantai 12.9.2020
9:00-10:00 Saapuminen
10:00-10:30 Tervetulotilaisuus
10:30-11:30 LUENTO Toni Hannukainen
11:30-13:00 Lounas
13:00-14:00 OIVALLUTTAJAT Tiia Konttinen ja
14:15-15:15 TYÖPAJAT Susanne Seppälä, Anne Korolainen ja Artturi Elovirta
15:15-16:00 Välipala ja kahvi
16:00-17:00 LUENTO: Meikä hoitaa - itsensä johtamisen jalo taito -Kipa Tiivola
17:15-18:15 Päätöstilaisuus, vuoden 2020 Yrmyn palkitseminen
18:15 --> Sisäänkirjautuminen huoneisiin, vapaata verkostoitumista, kylpylässä köllimistä.

Sunnuntai 13.9.2020
8:00-10:00 hotelliaamiainen. Mahdollisuus käyttää vielä kylpylän palveluita. Vapaata verkostoitumista.
12:00 huoneiden luovutus ja kotimatka alkaa

Lue lisää Yksinyrittäjien Miitistä täältä.

Lipunmyynti Miittiin starttaa 3.2.2020. Tyhjennä kalenterisi ja ilmoittaudu mukaan tästä.

*Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin esiintyjän estyessä. Hienoiset säädöt aikataulussa voivat olla vielä mahdollisia. Tässä ilmoitettu aikataulu on siis alustava, mutta hyvin suuntaa antava viikonlopun Yrmytykselle!