Yksinyrittäjien Miitin Esiintyjät

Yksinyrittäjien Miitti on vuoden kovin yksinyrittäjien verkostoitumistapahtuma 12.-13.9.2020 Ikaalisten Kylpylässä.

Yksinyrittäjien Miitin sivuille tästä.

Luennot

Luennot ohjelmassa klo: 10:30-11:30 ja 17:00-18:00

Toni Hannukainen on tunneälykäs ja luova menestyksen rakentaja.

Intohimoinen ja vaikuttava valmentaja, “Koutsi”, jonka missiona on auttaa ihmisiä sekä yrityksiä löytämään omat vahvuutensa, vapautumaan tunneperäisistä esteistä, erottumaan omalla toimialalla ja menestymään. Innostava ja motivoiva valmentaja, joka on luovan myynnin ja mielikuvien Picasso sekä erottuvien myyntipuheiden Bob Dylan.

Toni on sertifioitu valmentaja, joka auttaa ihmisiä vapautumaan myynti ja kommunikaatioesteistä, jotka ovat opittuja käyttäytymispiirteitä. Ne aiheuttavat tahatonta alisuoriutumista myynnissä, johtamisessa ja kommunikaatiotilanteissa.

“Yli 25 vuoden kokemuksella B2C ja B2B myynnistä, myynninjohtamisesta ja rakentamisesta olen on päässyt tilanteeseen, jossa saan auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestyvän myynnin ja liiketoiminnan rakentamisessa. Ennen kaikkea saan tehdä työkseni sitä mitä rakastan ja millä tunnen olevan suuri merkitys niin itselleni kuin hyvin monelle valmennettavalleni.” Hannukainen kertoo.

Luento klo: 10:30-11:30

Toni Hannukainen on ehdolla vuoden 2020 YRMY palkinnon saajaksi. Äänestä tästä.

Kira "Kipa" Tiivola on inspiroiva ja energiaa ympärilleen luova hyvinvointivaikuttaja sekä "nainen ratissa". Kiran luento tarjoaa oivalluksia mahtavan päivän päätteeksi, pilke silmäkulmassa loistaen. Hänen osuudestaan lähdet täynnä uutta intoa ja hyvää fiilistä. Kira on toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2010 ja hän on kouluttautunut alalla aktiivisesti.  Monipuolisen taustan sekä oman kasvutarinansa kautta Kira tarjoaa inspiraatiota juuri sinulle. Elämänmakuisuus sekä verkostoitumisen merkitys huokuvat tämän ilopillerin luennoissa ja somekanavissa. Kiran löydät myös somesta: @kipatiivola sekä @nainenratissapodcast.

Hyvinvointivaikuttaja Kira Tiivola luennoi päivän viimeisessä luennossa oman elämänsä herruudesta. Kuinka valjastat käyttöösi täyden potentiaalisi ja nappaat ohjat elämästäsi omiin käsiisi?
Huumorin ja oivallusten kautta pääsemme käsiksi itsensä johtamisen jaloon taitoon.
Luento: Meikä hoitaa - itsensä johtamisen jalo taito klo: 17:00-18:00

Kira Tiivola on ehdolla vuoden 2020 YRMY palkinnon saajaksi. Äänestä tästä.

Oivalluttajat

Oivalluttajat lavalla klo: 13:00-14:00

Blogivalmentaja Tiia Konttinen on rakentanut unelmiensa työn sisällöntuottamisen ja digiyrittäjyyden ympärille. Tiia sparraa ja valmentaa yrityksiä, yrittäjiä ja bloggaajia ja auttaa ihmisiä kirjoittamaan sisältöä, jotka keräävät lukijoita sekä tuovat tuloja. Tiia on rautainen ammattilainen, jonka blogiin jää usein jo ensimmäisellä kerralla koukkuun.
Tiian blogi
Tiia LinkedInissä
Tiia Facebookissa
Bloggaajasta Ammattilaiseksi

Tomi Kaukinen, "Epäonnistumisen puolustuspuhe"
Tomi Kaukinen purkaa epäonnistumisen anatomian pieniin palasiin ja näyttää miten muun muassa yhteiskunta hyötyy yksittäisistä epäonnistumisista.

"Licence to Failista löydät seuraa ensimmäisistä pelokkaista yrittäjän askelista loppuunpalamiseen ja kaikkea siltä väliltä. Licence to Fail on se kaveri joka pyytää sua tekemään jotain päätöntä ja antaa tarvittavat työkalut sen toteuttamiseen." Ote Tomin kotisivuilta. Lue lisää tästä: Licence to Fail

Oivalluttajat klo: 13:00-14:00

Työpajat

Työpajat käynnissä klo: 14:15-15:15
Työpajat on kaikki käynnissä samaan aikaan, joten lipunmyynnissä valitse vain yksi, mihin haluat osallistua.

Anne Korolainen on onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja Tampereelta.
Hänen tärkein tavoitteensa on lisätä lempeää ja myötätuntoista suhtautumista itseä ja toisia kohtaan sekä korvata kiire, pakko ja velvoitteet levollisuudella, rauhalla ja vapauden tunteella.

Annen työpaja kutsuu sinut saapuvaksi juuri sellaisena kuin olet. Työpajassa saat rauhoittua tunteidesi äärelle ja löytää mahdollisuuksia elää tasapainoista ja onnellista, sinun tarpeitasi ja ominaisuuksiasi vahvistavaa arkea.
Anne ammentaa inspiraationsa ja elinvoimaisuutensa merkityksellisistä kohtaamisista, luonnon loputtomasta kauneudesta, lasten vilpittömästä riemusta ja kiireettömyyden tuomasta rauhan tunteesta. Hän kuvaa itseään ikuiseksi luonnonlapseksi, joka katselee maailmaa avoimin silmin, aina uteliaana oppimaan uutta. Kaikkea hänen tekemistään ohjaa aito kiinnostus ihmistä kohtaan.

Käy tutustumassa Anneen hänen kotisivuiltaan https://www.annekorolainen.fi/ ja aisti Annen inhimillisyys myös hänen somekanaviensa kautta.
Anne instagramissa: @anne_korolainen Anne Facebookissa: Onnellisuus- ja rentoutumisvalmentaja Anne
Anne LinkedInissä: Anne Korolainen

Artturi "Ami" Elovirta on Turkulainen kaupunkikulttuurin "monikärkiohjus" ja yrittäjä. Artturi on ollut kehittämässä useita erilaisia yhteisöjä sekä ollut mukana useissa tulevaisuustyöpajoissa sekä paneeleissa, auttaen yrittäjiä ja yhdistyksiä. Miehellä on on monta hattua päässä mm. yhteisöllisen työhuoneen HUB Turun perustajajäsenenä, Turkulaisen Forum korttelin yhteyspäällikkönä, kaupunkikulttuurikehittäjänä sekä oman yrityksensä Jokojo Oy:n kautta digitaalisessa markkinoinnissa. 

Artturi on ollut mukana tekemässä lukuisia tapahtumia Turussa ja on innostaja sekä innovaattori. Yrmyssä Artturi pitää työpajan "tulevaisuuden yhteisöllisestä yrittäjyydestä digitalisoituvassa yhteiskunnassa". Työpaja käsittelee tulevaisuuden keinoja menestyä - yhdessä.

Artturin Työpaja: "Huominen rakennetaan tänään- Yhdessä".

Positiivinen visiovalmentaja Susanne Seppälä auttaa yrittäjiä löytämään yrityksensä sielun. Sielu on yrityksesi ydin, arvot ja persoona.
Workshopissa sukelletaan syvemmälle, rakennetaan arvot, jotka toimivat ohjenuorana kaikelle tekemiselle, sekä lähdetään pois innostuneena omasta yrityksestä.

Työpajat klo: 14:15-15:15

Paikalla kuvaaja

Moro! Olen tamperelainen valokuvaaja Ville Vainio, kavereiden kesken Ville Piste fi. Teen monenlaista yritys-, tapahtuma- ja keikkakuvasta ja tulen kuvaamaan miitin esiintyjiä ja yleisöä. Tapahtumia kuvatessa pyrin menemään mukaan tilanteeseen, jotta kuvista tulee tunnelma paremmin esille.

Tuon paikalle myös kuvaständini, photoboothin, jossa voitte kuvauttaa itsellenne kivan muiston miitistä. Kuvan saatte aitona paperikuvana heti mukaan, toki sen voi myös ladata saman tien pilvestä someen jaettavaksi.

Klikkaile tutustumaan Yrmyn kuvaajaan tästä: Ville.fi
Ville Facebookissa.

Tervetuloa verkostoitumaan!

Yksinyrittäjien Miitti on vuoden kovin yksinyrittäjien verkostoitumistapahtuma 12.-13.9.2020 Ikaalisten Kylpylässä.

Yksinyrittäjien Miitin sivuille tästä.

Lauteille nousee tervetulotilaisuudessa

Tervetulotilaisuus klo: 10:00-10:30

Moi! Mä olen Sami Saarenpää ja tulen KTI Laskutuksesta. Me tehdään laskurahoitusta ja perintää.

Vastaan meillä myynnistä ja markkinoinnista tittelillä Head Of Social Selling, olen myös yrityksessä osakkaana. Meidän näkemys on, että nykyasiasiakas ei halua häntä häirittävän puheluilla eikä spämmillä yleensäkään. Tämän ajatuksen ympärille on rakennettu koko meidän myyntimalli ja se toimii hyvin.

Hoidamme kaikenkokoisten asiakkaiden saatavienhallintaa, esimerkiksi YRMY:n laskutuksen. Kerron omassa puheenvuorossa nopeasti mitä kaikkea me teemme ja olisiko meistä teille lisäarvoa.

Verkostoidun mielelläni kanssasi YRMY:ssä ja autan sinua verkostoni kautta. Uskon että toisten auttaminen palautuu aina palveluksena takaisin.

Mukana menossa yhteistyökumppani

Moikka!
Nimeni on Janika Orre-Hänninen ja olen toisena osakkaana yrityksessä Mainos Ink Oy. Hoidan yrityksessämme Suomen Mainosmateriaalit verkkokauppaa sekä myymälää. Toimialani on mainos, - ja markkinointitarvikkeiden myynti ja maahantuonti.

Toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen, sekä autamme asiakkaita tarvittaessa myös mainosmateriaalien visuaalisen ilmeen luomisessa.

Suosituimpia tuotteitamme ovat mm. A-telineet, Roll Upit ja erilaiset mainosjulisteet. Pohjanmaan rannikolta löytyy meidän pienimuotoinen myymälä/showroom sekä siellä sijaitsee myös meidän pääkallopaikkamme.

Missiomme perheyrityksenä on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita asiakaslähtöisesti. Meille on myös tärkeää, että pysymme sovituissa aikatauluissa ja se, että hintamme ovat kilpailukykyiset. Pyrimme aina tarjoamaan aidosti välittävää asiakaspalvelua.

Olen erittäin mielelläni mukana tekemässä erilaisia yhteistöitä. "Yhteistyössä on voimaa" lausahdus on tullut todistettua oikeaksi monen monta kertaa ja pätee satavarmasti myös tässä tapauksessa.

Odotan innolla tulevaa tapahtumaa ja verkostoitumista uusien yrittäjien kanssa. Minua saa reippaasti tulla repimään paikan päällä hihasta melkein mistä asiasta tahansa. Toivottavasti nähdään YRMY:SSÄ!

Miitissä mukana:

Yrityksesi logo tähän?
Yhteisyökumppaniksi Miittiin?

Tavoita Yrmyttäjät Miitin somessa, kotisivuilla ja Miitissä!
Ota yhteyttä järjestäjään ja tavoita yrittäjät.

Tervetuloa verkostoitumaan!

Ohjelmalippu: 110 €  + ALV 24 %
Ohjelmalippu sisältää 12.9.2020 päivän ohjelman: tervetulo- ja päätöstilaisuudet, Oivalluttajat, luennot ja valitun työpajan. Lisäksi ohjelmassa olevat lounaan ja välipalan.

Majoituslippu: alk. 90 € + ALV 10 %. Majoitusliput myynnissä vain 31.3.2020 asti.
Majoituslippu sisältää majoittumisen 2 hengen huoneessa 12.-13.9.2020 Ikaalisten Kylpylässä. Majoituslipulla on käytössä normaalit hotellipalvelut, kylpylä ja aamiainen 13.9.2020. Pieni määrä myös 1 hengen huoneita! Varaa 1 hh tästä.

HUOM! Majoituslippujen myynti päättyy 31.3.2020. Ohjelmalippuja on myynnissä vielä 31.5.2020 asti. Lippuja on rajoitetusti!

*Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin esiintyjän estyessä. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Järjestäjän taholta sattuvassa tapahtuman peruutuksessa osallistujat saavat maksamansa hinnan kokonaisuudessaan takaisin ja tiedon peruutuksesta hyvissä ajoin. Lipun ostaminen on sitova ilmoittautuminen.